Click here to edit subtitle

Jokaiselle pohjurille otetaan hoitaja! (jos olet kiinnostunut niin -> [email protected])
Trollskogenin Wilma
Sukupuoli: Tamma
Säkä: 149cm
Koulutaso: Vaikea A
Re: 80cm
Ikä: 8v (synt 22.5.07)
Painotus: Kevyt ajaminen ja koulu
Sukutaulu:
Trollskogens Wilma tarkemmin Wilma-Gumman on pippurinen pikku tamma joka on voittanut jo kymmenesti ravit peräkkäin, mutta sisimmissään Wilma-Gumman on hellyyttä kaipaava suloinen tamma. Wilma-Gummanin luottamuksesta saa todelakin taistella. Wilma-Gumman on Vaikea A tasoinen ja tietää mitä haluaa, mutta suht helppo ratsastaa. Wilma-Gumman ei ole helppo maasta käsiteltävä, se tikittää kuin aika pommi kun sitä taluttaa ja harjatessa steppaa.


Trollskog
Sukupuoli: Ori
Säkä: 159
Koulutaso: Vaikea A
Re: 80cm
Ikä: 20v (synt 8.8.94)
Painotus: Kevyt ajaminen ja koulu
Sukutaulu: e. Bethany i. Willow
Trollskog on koko tallin ensimäinen kasvatti ja jo 20 vuotta mutta on edelleen virkeä. Trollskog on ihana herrasmies ja käyttäytyy aina arvokkaasti kun ohitetaan tammat. Trollskog on orilaitumien pomo. Trollskog on ihana ratsastaa ja sillä on pehmeät askelajit
Trollskogens Svart Skog
Sukupuoli: Ori
Säkä: 158cm
Koulutaso: Helppo A
Re: 70cm
Ikä: 6v (synt 17.6.08)
Painotus: Ravit ja näyttelyt (+ maastoilu)
Sukutaulu: e. Nora i. Trollskog
Trollskogens Svart Skog eli Svarttis tai Svart Skog on Trollskogenin 7 jälkeläinen ja Wilma-Gummanin veli. Svart Skog on vuonna 2008 syntyneistä varsoista paras, ja onkin näyttänytkin sen selvästi raviradoilla ja näyttelyissä. Svart Skog on kuuma ratsastaessa, ja maastoesteitä ei tule päähänkään kokeilla. Maastakäsiteltävänä Svart Skog sipsuttaa kun näkee tammat ja hirnuu, muuten käytäytyy kohteliaasti eikä tee pahaa kärpäsellekkään.
Trollskogens Mullar
Sukupuoli: Ruuna
Säkä: 159cm
Hoitaja: Maltti
Koulutaso: Vaikea B
Re: 80cm
Ikä: 10v (synt 6.6.04)
Painotus: Ravit ja koulu
Sukutaulu: e. Trollskogens Bella i. Trollskog
Trollskogens Mullar tarkemmin Mullar oli aivan liian vaikea orina joten se oli pakko ruunata mutta tallilla on vielä sen eka varsa nimeltään Trollskogens Lill (Lilla-Gumman). Mullar on aivan loistava ruuna ratsastukseen että raveihin! Ratsastaessa Mullar on on aivan unelma! Se on kuuliainen  ja herkkä. Radalla se viihtyy jos on hyvä päivä joten ei hirveän aktiivisesti sen kanssa käydä. Maastoesteillä Mullar on ihan tykki!

Trollskogens Bella

Säkä: 152cm

Sukupuoli: Tamma

Koulutaso: Vaikea B

Ikä: 17v (synt 9.8.97)

Painotus: Ratsastus

Sukutaulu: e. Bianca i. Wonder

Bella (Trollskogens Bella) on todella hellyytävä pieni tamma joka rakastaa hellyyttä. Ratsastaessa Bella on todella rauhallinen eikä sätky mitään. Maastoesteet ja maastoilu on sen lemppari juttu ja niillä se onkin iloinen ja saattaa päästää pienen ilopukinkin! Talutaessa se on rauhallinen ja saattaa työntää päänsä jopa kainaloosi!

Trollskogens Lill
Sukupuoli: Tamma
Säkä: 153
Koulutaso: Helppo B
Re: 50cm
Ikä: 3v (synt 9.7.11)
Painotus: Kevyt ajaminen ja koulu
Sukutaulu: e. Trollskogens Wilma i. Trollskogens Mullar
Lilla-Gumman (Trollskogens Lill) on erittäin huomiota haluava tähden alku. Se on jo nuoresta iästä huolimatta sisäänratsastettu ja se osaa nostaa laukan ratsastaja kyydissään. Maastolenkkejä se ei uskalla vetää yksin vaan sen paras kaveri Bella (Trollskogens Bella) täytyy olla mukana.

Norrland

Sukupuoli: tamma

Säkä: 154cm

Koulutaso: Helppo A

Re: 60cm

Ikä: 15v (synt 8.7.99)

Painotus: Koulu

Sukutaulu: e.- i.-

Norrland mutta tutummin Nora tuli talliin 2kk vanhana jolloin Bellasta (Trollskogens Bella) tuli sen sijaisemä mutta ei kuitenkaan ole tallin kasvatti. Nora saattaa olla arka uusille asioille ja ihmisille eikä se tykkää äkkinäisistä liikeistä. Ratsastaessa se tarttee  rauhallisen ratsastajan.  Maastoon se ei uskalla mennä yksin vaan se tarttee tuki kaverin mukaan. Maastoesteitä se ei edes uskalla kokeilla.

Trollskogens Lyst
Sukupuoli: Ori
Säkä: 155cm
Ikä: 10v (synt 8.6.04)
Koulutaso: Vaikea B
Re: 70cm
Painotus: Maastoratsastus
Sukutaulu: e. Trollskogens Bella i. Trollskog
Lustig (Trollskogens Lyst) on iloisa  ja eloisa pikku orhi jolla on ruutia korvien välissä. Lustig rakastaa maastoesteitä  ja maastoratsastusta, Lustig on kilpaillutkin pari kertaa matkaratsastuksessa.
Trollskogens Ting
Sukupuoli: Ori
Säkä: 157cm
Ikä: 8v (synt 9.7.06)
Koulutaso: Helppo B
Re: 40cm
Painotus: Ravit
Sukutaulu: e. Nora i. Trollskog
Ting (Trollakogens Ting) on eloisa ja hieno ravuri. Se on sisäänratsastettu mutta ei silti ole pitänyt ratsun hommista joten se siirtyi täysin ravuriksi ja se onkin oiva siihen hommaan.

Trollskogens Face
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 6v (synt 15.6.2008)
Säkä: 153 cm
Koulutaso: Helppo A
Re: 110cm
Painotus: Esteratsastus
Sukutaulu: e. Watermelon i. Trollskog
 Trolli on seko, eli se keskii kaikkea tyhmää mutta taitavalla ratsastajalla se kulkee hyvin tekee niikun sanotaan. Se hyppää hyvin ja hyppii aitojen yli jos joutuu jäämän yksin tarhaan. Se tykkää ruuasta

Watermelon

Sukupuoli: Tamma

Säkä: 156cm

Ikä: 10v (synt 26.6.04)

Koulutaso: Vaikea A

Re: 120cm

Painotus: Kenttäratsastus

Sukutaulu: e. Strawberry i.Kingi

Watermelon eli Vesimelooni on kiltti, ja seuraa kuin koira. Vesimelooni keksii kaikkia outoja jekkuja (vain omistajan ollessa selässä), osaa kaikkia tosi outoja temppuja ja on pienten lasten ystävä

(Tämä hevonen on Pikku pikku serkun Matildan oma)


Trollskogens Famous
Sukupuoli: Ori
Ikä: 15pv (synt 25.5.14)
Säkä: -
Koulutaso: -
Re: -
Sukutaulu: e. Nora i. Lustig
Painotus: - (tulevaisuudessa olisi tarkoitus alottaa kilpaileminen koulussa ja raveissa)
Famo on vauhdikas pikku ori.  Sen toinen silmä on sininen ja toinen ruskea! Kaunis se on silti ja täysin terve! Famo on todella utelias ja tykkää testata uusia asioita.
Trollskogens Pärlä
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 1tunti (synt 10.6.14)
Säkä: -
Koulutaso: -
Re: -
Sukutaulu: e. Wilma-Gumman i. Ting
Helmi on oikeastaan kuin pieni helmi. Pienin tähän sakka syntyneistä varsoistakin! Muistuttaa paljon äitiään Wilma-Gummania varsoaikoina