Click here to edit subtitle

Hoitajia etsitään jatkuvasti jokaiselle hevosella 1-3 hoitajaa. Hoitajat saavat ratsastaa hoitsullaan Wilman luvasta. Hoitajien puuhiin kuuluu;
1. Joittenkin (+ oman hoitsun) liikutus
2. Karsinoitten siivous
3. Kesällä hevosten peseminen
Toki saavat hoitajat mennä myös tekemään muutakin hoitsujensa kanssa kunhan ensin kysyvät luvan siihen ;). Palkaksi he saavat 5-20vk (vk=virtuaalikolikko) tarinansa perusteella ;))

unohdin mainita että tallikaupasta voi ostaa varusteita! Hoitsulle ja yksärille (yksärille perus kamat ilmatteeks (esim. loimet, satulat, suitset, riimut, riimun narut ja suojat + huovat))

Ilmottakaa ostoksenne kommentilla blogin viimeiseen postaukseen tai sähkäriin ([email protected]) (tuolla sivustolla käytetään ve me käytämme vk mutta sama tarkoitus!) -->> yksityisten normi varusteet Satula, suitset, satulahuopa, fleeceloimi, jalustinhihnat, jalustimet, päitset, riimunnaru ja harjat.
- Hoitajat voivat ostaa tallirahoillaan tavaroita hoitsuilleen ja myös itselleen.

Tästä Tallikauppaan!


Uudet ja vanhat ovat tervettulleita!

Hoitajille ja Tuleville

Hoitaja homma toimii sillä tavalla että JOKAISELLE hevoselle (yksärit ovat poikkeuksia), hoitajat kirjoittavat joka päivä kun  hoitavat (eli 1-5 krt vko) Wilmalle sähkäriin ([email protected]) myöhemmin Wilma julkaiseen tallin blogiin päivän tai parin hoitoviestit.