Click here to edit subtitle

Pinkiepie III
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 20v (synt 19.9.94)
Säkä: 165cm
Koulutaso: Kür
Re: 140cm
Painotus: Kenttä
Sukutaulu: e. Ovanbrella II i. Frostfaxe I
Pikkis on hannoverien kantaemä. Se on hienosti sijoittunut kisoissa. Pikkis rakastaa pikkulapsia ja lapsia yleensäkkin, miehet eivät ole tervetulleita Kuningattaren karsinaan ellei tuo tuljaisia mukanaan. Oikein viehättävä pikku kuningatar. Helppo käsitellä maasta että selästä. Ei säiky! Kuumu pikkusen esteillä.Satulavyön kiristäminen ei tosin ole sen
lempijuttu.
Trollskogens Fiasko
Sukupuoli: Ori
Ikä: 7v (synt 4.4.07)
Säkä: 170cm
Hoitaja: Mimmix (ei ota enenpää hoitajia)
Koulutaso: Vaikea B
Re: 150cm
Painotus: Kenttä
Sukutaulu: e. Pinkiepie III i. Avalon von Hörtenäs I
Fiasko muistuttaa todella paljon äitiään, sama väri, melkein samat merkit ja luonne! Fiasko on taianomainen esteillä! Se liitelee yli esteiden ja kuuntelee pienintäkin apua! Karsinaan sisään voi päästää kenet tahansa sillä ikä ei petä luonnetta. Fiasko on karsinassa kuin halinalle! Se rakastaa kun sitä hemmotellaan ja harjataan.
Avalon von Hörtenäs I
Sukupuoli: Ori
Ikä: 19v (synt 5.7.95)
Säkä: 175cm (yli korkea)
Hoitaja: Linda (otetaan ehkä vielä 1 hoitaja!)
Koulutaso: Kür
Re: 120cm
Painotus: Esteet
Sukutaulu: e. Fiona von Glorianäs i. Avaflirol III
Avalonin ulkonäkö saattaa pettää, sillä monet ovat sanoneet että Avalon näyttää vihaiselta. Mutta ainakin tässä kuvassa pelokkaalta. Avalon on esteillä erittäin rohkea! Mutta erittäin pelokas radan ulkopuolella. Kuitenkin hoitajien kanssa se pystyy nauttimaan. Avalonin lempipuuhaa on esteitten hyppääminen ja juoksuttaminen.
Trollskogens Scarlet
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 6v (synt 9.5.09)
Säkä: 164cm
Koulutaso: Helppo A
Re: 90cm
Painotus: Koulu
Sukutaulu: e. Trollskogens Silver i. Trollskogens Basviam
Scarlet on pieni kultakimpale ja tulevaisuuden huippu kouluratsu! Joillekkin Scarlet sopii joillekkin ei. Kuuma pikku tyttö joka ei suosi kuin parasta. Jekkuja se keksii vain kesällä. Sateeseen se ei suosto mennä ilman loimea ja maasto on liian mutaista. Kiva treeni kaveri joka ei suosto mennä maastoon jos siellä ei ole tarpeeksi kuivaa.
Trollskogens Gordon Ramsey
Sukupuoli: Ori
Ikä: 4v (synt 6.8.10)
Säkä: 170cm
Koulutaso: Vaikea B
Re: 100cm
Painotus: Kenttä ja näyttelyt
Sukutaulu: e. Pinkiepie III i. Prodector IIII
GR sai nimensä siitä kun jo ihan pienenä varsana se ei suostunut juomaan kuin tuttipullosta. Eikä se nykyäänkää syö kuin parasta ruokaa, ja senkin se syö vasta klo 10 jälkeen. GR on todella taitava ikäänsä nähden!  Hyppää hyvin ja jaksaa keskittyä jokaiseen liikkeeseen! Maastoesteet ja uittaminen on silti sen lemppari puuhaa.
Trollskogens Basviam
Sukupuoli: Ori
Ikä: 12v (synt 15.6.02)
Säkä: 171cm
Koulutaso: Vaikea A
Re: 120cm
Painotus: Kenttä
Sukutaulu: e. Trollskogs Avatar i. -
Blixt on kuumahko ori joka ei välitä tammoista juurikaan. Martingaalit ovat ehdoton kyllä kaikkialla sillä tämä ori ei meinaa pysyä nahoissaan juuri missään. Yllättävää kyllä, Blixt ei hermostu pahimmassakaan paineessa. Blixin äiti, Trollskogs Avatar synnytti kaksoset, Blixtin ja Omenan.. Molemmat selviytyivät ja jopa emä! Tosin kaksoset ovat eri sukupuolta.
Trollskogens Applemadness
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 12v (synt 15.6.02)
Säkä: 167cm
Hoitaja: Amanda (Hunter)
Koulutaso: Kür
Re: 120cm
Painotus: Kenttä
Sukutaulu: e. Trollskogenin Avatar
Omena on oikein nöyrä tamma, se tekee kaikkensa jotta ihminen olisi tyytyväinen. Tosin se ei ehkä ole maailman helpoin ratsastaa. Tälläkin pikku tytöllä käytetään martingaaleja sillä sen on välillä vaikea pysyä nahoissaan. Hoitajat ovat ehkä sen lempi ihmisiä sillä se rakastaa haleja ja harjausta!

Hannoverit

Useimmat kuvat ovat luvalla otettu; ransu.kuvat.fi
Jokaiselle hannolle otetaan hoitaja (->> [email protected])